Bioaktív kollagénpeptidek2022-11-19T08:40:41+02:00

A CH-Alpha®, CH-Alpha OSTEO®, QYRA®  klinikailag tesztelt, rendkívül hatékony bioaktív kollagénpeptid  tartalmú termékek belső használatra, melyek specifikus biológiai funkciókat stimulálnak a szervezetben. A termékek megvásárolhatók  a gyógyszertárakban, viszonteladó partnereinknél vagy a webáruházban.

A gyártó a  német GELITA Health GmbH úttörő a bioaktív peptidek és kollagén termékek kutatásában és fejlesztésében,  természetes, minőségi, klinikailag tesztelt kollagéntermékeiről ismert világszerte. A GELITA olyan jól definiált  bioaktív peptidkeverékeket fejlesztett ki és  fejleszt folyamatosan, melyeket különböző fiziológiai funkcionalitás jellemez,  a GELITA Bioactive Collagen Peptidek® specifikus megoldásokat kínálnak különböző problémákra.

A CH-Alpha® Fortigel® kollagénpeptideket tartalmaz az ízületi porcszövet célzott támogatására, melyek a porcszövetben egyrészt a saját kollagénszintézis építőkövei, másrészt serkentik a porcsejtek,  kondrociták szintetikus tevékenységét. A CH-Alpha®, az ízületi porcokra specifikus nagy dózisú kollagén (10 000 mg/nap) használata legalább 3 hónapig javasolt az ízületi porcok és kötőszövetek regenerációja érdekében. Előrehaladott porckopás vagy  műtét utáni állapotok esetén a hosszútávú alkalmazás  javasolt (a McAlington klinikai vizsgálatban ez 48 hét ).

A CH-Alpha OSTEO®  Fortibone® peptideket tartalmaz az erős csontokért és a törések gyors gyógyulásáért. Kúraszerű fogyasztása javasolt a csontszerkezet javítása és a csontsűrűség növelése érdekében. 

A QYRA® Verisol® peptideket tartalmaz a ránctalan bőrért. Serkenti a kollagén rostok képződését és javítja a bőr mélyebb rétegeinek szerkezetét, aminek eredményeként csökkennek a ráncok, javul a bőr textúrája és rugalmassága.

Go to Top