Ízületek és csontok2023-07-04T09:29:17+02:00

Az ízületi porckopás /arthrosis vagy osteoarthritis/ során a porcállomány lebontása és felépítése közötti egyensúly felborul, és a lebomlás nagyobb ütemben megy végbe, mint a felépítés.  Ekkor az ízületeket takaró porcok  már nem tudják  súrlódásgátló szerepüket megfelelően ellátni,  a porcréteg elvékonyodikfelületén sérülések, repedések keletkeznek. A térd- és csípőízületi arthrosis az egyik leggyakoribb ízületi betegség hazánkban.

 

CH-Alpha®  a németországi Gelita Health Gmbh korszerű kutatási eredményei felhasználásával kifejlesztett, szabadalmaztatott eljárással előállított, klinikailag tesztelt bioaktív Fortigel® kollagénpeptideket tartalmaz az ízületi porcszövet célzott támogatására, nagy dózisban.  Az ízületi porcokra specifikus nagy dózisú kollagén (10 000 mg/nap) használata javasolt az ízületi porcok, kötőszövetek és szalagok regenerációja érdekében. Előrehaladott porckopás  vagy  műtét utáni állapotok esetén a hosszútávú alkalmazás  javasolt.

Az oszteoporózis a csontok gyakori krónikus szisztémás betegsége, amelyet a csonttömeg csökkenése jellemez. Ez a folyamat idővel a csontok törékenységéhez és ennek következtében törésekre való hajlamhoz vezet. A CH-Alpha OSTEO®  Fortibone® peptideket tartalmaz az erős csontokért és a törések gyors gyógyulásáért. Kúraszerű fogyasztása javasolt a csontszerkezet javítása és a csontsűrűség növelése érdekében azoknak, akiket fokozottan fenyeget a csontritkulás veszélye. 

A Gelita Health Gmbh termékei ízületi porckopás és csontritkulás esetén:

 

Go to Top