Szépség2022-11-19T18:46:02+02:00

Bőrünk kollagén-anyagcseréje fiatalabb korban még optimálisan, kiegyensúlyozottan működik, ám idővel csökken a kollagén termelődése és a bőr elkezd veszíteni a rugalmasságából, feszességéből, ráncok, barázdák alakulnak ki, a haj ritkává és töredezetté válik.

A kollagénszint növelésével elérhető, hogy a bőr feszesebb és simább legyen,  serkenthető a bőrsejetek regenerációja, megújulása. Számos klinikai vizsgálat is alátámasztotta, hogy a megfelelő kollagéntartalmú étrendkiegészítők bevitele  nagyban hozzájárul a fiatalos és friss megjelenéshez fiatalabb és idősebb korban is.

A németországi Gelita Health Gmbh klinikailag tesztelt kimagasló minőségű folyékony kollagénterméke a QYRA® olyan speciális Bioaktív Kollagén Peptideket®VERISOL®t tartalmaz, melyet kifejezetten a bőr- és szépségápoláshoz fejlesztették ki, a simább és feszesebb bőr, egészségesebb haj elérésére.

Ezek a Bioaktív Kollagén Peptidek® olyan fehérjékből állnak, amelyek egészen specifikus élettani előnyöket kínálnak: célzottan a bőr kollagén-anyagcseréjét stimulálják és hatékonyabb működésre serkentik  a kollagéntermelődésért felelős sejteket.

Az  QYRA®  ezért nemcsak a külsőleg alkalmazott anti-aging eljárások, hanem a folyékony kollagént tartalmazó termékek új generációs alternatívája is.

 

Go to Top