Szépség2022-08-10T15:42:19+02:00

A szép, sima és feszes bőr, erős és ellenálló körmök, egészséges és fényes haj akkor érhető el, ha testünket megfelelő módon ellátjuk a szükséges tápanyagokkal is.

Bőrünk kollagén anyagcseréje fiatalabb korban még optimálisan, kiegyensúlyozottan működik, ám idővel  egyre csökken a kollagén termelődése. A bőr óhatatlanul elkezd veszíteni a rugalmasságából, feszességéből, ráncok, barázdák alakulnak ki.

A kollagénszint növelésével elérhető, hogy a bőr feszesebb és simább legyen,  serkenthető a bőrsejetek regenerációja, megújulása. Számos klinikai vizsgálat is alátámasztotta, hogy a megfelelő kollagéntartalmú étrendkiegészítők bevitele  nagyban hozzájárul a fiatalos és friss megjelenéshez fiatalabb és idősebb korban is.

A németországi Gelita Health Gmbh klinikailag tesztelt kimagasló minőségű folyékony kollagéntermékei  a szépség megőrzéséért és az öregedési folyamatok lassításáért:

Az egészség a külsőnkön is látszik

A megfelelő étrendkiegészítők bevitele nagy hatással van a fiatalos és friss megjelenésre fiatalabb és idősebb korban is.

Mert a szép, sima és feszes bőr, erős és ellenálló körmök, egészséges és fényes haj akkor érhető el, ha testünket megfelelő módon ellátjuk a szükséges tápanyagokkal is.