Vásárlóink véleményei2021-09-21T14:28:34+02:00

Vásárlóink tapasztalatai

Vásárlóinktól ezeket a visszajelzéseket kaptuk a termékeinkről:

Marton Istvánné Ilona, Eger :

“Beteg térdízületeimet kezdtem el gyógyítani a CH-Alpha® -val. Hosszú évek óta szenvedtem  a térdkopásos betegségben, aztán már a vállam is fájni kezdett, és ráadásul a különböző gyógyszerek fogyasztása után  gyomorbántalmaim is voltak.Nagyon szeretek kertészkedni is, de már a kertbe sem volt kedvem kimenni, mert lépcsőn járáskor nagyon fájtak a térdeim. Én eddig sokféle porcerősítőt, fájdalom csillapító krémet is kipróbáltam már, de ezek nem igazán segítettek. Ekkor hallottam a barátnőmtől a CH-Alpha®-ról, aki a férjével együtt már a második dobozzal fogyasztotta, és mindketten nagyon jó tapasztalatokról számoltak be a készítménnyel kapcsolatban. Elhatároztam, én is kipróbálom,  és mivel olvastam, hogy a CH-Alpha® természetes alapanyagokból készül, különösebb mellékhatásoktól nem tartottam. Kellemesen meglepődtem, mikor a készítmény  pár hetes szedése után már jobban tudtam járni, a térdfájásom és a vállízületi fájdalmaim is jelentősen mérséklődtek és a gyomorbántalmaim is megszűntek. Tetszik, hogy csak egyszer kell bevenni naponta – én reggeli közben szoktam meginni, az íze is nagyon jó. Most fogom megrendelni a harmadik dobozzal, mert már a férjem is elkezdte szedni, mivel neki is fájnak a térdei és a csípője is járás közben.”

Bokros Erzsébet, Tatabánya:

“67 éves aktív nyugdijas vagyok , nagyon szeretek kirándulni, biciklizni, kertészkedni, ha alkalom adódik, szívesen táncolok egy jó társaságban . Úgy másfél évvel ezelőtt nagyon kezdett fájni az egyik térdem. Az orvosom a röntgenfelvételek, majd az MR kivizsgálás alapján 2.-es fokozatú gonarthrosis-t állapitott meg, sőt azt mondta, hogy úgy tűnik, ez már kezd átmenni a 3. fokozatba . Később már a másik térdem is fájni kezdett, az orvos ekkor fájdalomcsillapitót irt fel és különböző étrendkiegészitő készitmények szedését javasolta, hogy ne romoljon tovább az állapotom. Megfogadtam a tanácsát és szedtem ezeket a készitményeket, de sajnos eredménytelenül. Már éjszaka sem tudtam aludni, annyira fájt a térdem, biciklizésről szó sem lehetett . Az orvosom azt mondta, ha ez igy megy tovább, akkor már csak a műtét jöhet szóba . A lányom Németországban dolgozik egy idősebb házaspárnál, ők ajánlották először neki a CH-Alpha-t, amit ők már évek óta fogyasztottak és nem volt problémájuk a mozgással. Megvette nekem ezt a készítményt és gondoltam, kipróbálom. A második doboz szedésekor már nem voltak éjszaka fájdalmaim, és újra tudtam biciklizni is . Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy már itthon is kapható a CH-Alpha, a harmadik dobozt már itthon vásároltam meg az internetről, ahogy megrendeltem másnapra itt volt és nagyon örültem, hogy nem kell körülményesen külföldről küldeni . Most már egyáltalán nincsenek fájdalmaim, újra járok kirándulni és kertészkedés közben is könnyen le tudok guggolni. Még mindig szedem a CH-Alpha-t, nem akarom, hogy visszajöjjön a fájdalom …”

Váradi Lajosné Katalin,  Budapest:

“65 éves vagyok, 3 évig szenvedtem ízületi fájdalmaktól. Két éve az orvosok súlyos csípőízületi kopást találtak nálam. A fiam Németországban él, tőle kaptam tavaly karácsonyra az első csomag CH-Alpha®-t, és rögtön kipróbáltam. Már az első hét után jelentősen gyengültek a fájdalmaim, két hét elteltével pedig már nem sántítottam. Most már öt hete szedem a készítményt, és eddigi tapasztalataim alapján nagyon meg vagyok elégedve vele. Nagyon örülök, hogy most már itthon is kapható a CH-Alpha® és gond nélkül egyedül is be tudom szerezni…”

Balázs Csilla, Budapest
Amióta a QYRA-t fogyasztom, nagyon jó állapotban van a bőröm! Sokkal feszesebb, egészségesebb, és nem csak az arcomon! Nagyon örülök, hogy rátaláltam!