Bőrregenerálás természetesen

Az öregedés természetes velejárói a ráncok, a mélyebb barázdák, a mosolyráncnak becézett apró kis vonalak a száj, a szemek körül, a dekoltázson. Ahogy azt már többször is elmondtuk, ezzel alapvetően nincs is probléma, kivéve, ha idő előtt következik be, illetve, ha szeretnénk ellene tenni valamit.

Egyrészt számos környezeti és életmódbeli hatás befolyásolja a kollagéntermelést és ezzel együtt a ráncosodást, amit sokan közülünk szívesen lassítanának. Másrészt ma már létezik kellemesebb módja is ennek a beavatkozásnak, mint a szike és a plasztikai sebésznél hagyott milliók.

A ráncok és a kollagén kapcsolata

A kollagén fehérjéi ragasztóként tartják össze a sejtek közötti tereket, az ízületeket, az izmok és a bőr kötőszöveteit, ráadásul a huszas  éveinkben szinte maguktól cselekszenek. A harmincas éveinkben azonban már fokozatosan kezd fogyatkozni a lelkesedésük, a harmincötödik szülinapunkra pedig nagy általánosságban hátradőlnek a karosszékükben és pihenésbe fognak, az ötvenes szülinapokon pedig lényegében nyugdíjba vonulnak.

Ilyenkor a bőr tartószerkezete, a kollagénnek köszönhető rugalmas, gyorsan regenerálódó, fiatalos tapintású rendszer kezd összeomlani. Ráadásul megjelennek a káros UV sugárzásnak, szoláriumozásnak, dohányzásnak, alkoholfogyasztásnak a jelei, a stresszről, állandó aggódásról, szorongásról nem is beszélve!

És jelentkeznek az apró száj körüli mosolyráncokon felül a mélyebb, kontúrosabb ráncok is, melyeket a pokolba kívánhat az egyébként életerős, fiatalos személyiségünk. Nem kell meghunyászkodni, beletörődni a helyzetbe, ugyanis, ha nem is 2 perc alatt, de pár hónap alatt jelentősen segíthetünk ezen, ha kollagénpótlásra adjuk a fejünket.

Akkor a ránc az egyenlő kollagénhiány?

Ez így teljesen nem igaz, viszont erősen összefügg a kettő. Miután a kollagéntermelés hanyatlásnak indul, garantált, hogy ráncosodni is kezdünk. Sokszor emlegetik a genetikai hajlamot, ez néha valóban helytálló, legtöbbször azonban az életmód az, ami látható nyomokat eredményez az arcunkon, az egész testünkön.

Mikor kell elkezdeni a kollagénpótlást?

A legjobb, ha megelőzésként egészséges életmód mellett a harmincas éveinkben is minőségi táplálékkiegészítőket fogyasztunk. A kollagén nem csak a bőrre, de az ízületekre, izmokra, szalagokra is kitűnően hat, így hát kisebb mennyiségben már a fiatalabbaknak is, különösen sportolóknak, divatszakmában dolgozóknak mindenképp ajánlott a fogyasztása.

Emellett természetesen bárki fogyaszthatja, aki  szeretné kicsit formába hozni magát, előkészíteni egy lassabb, fokozatosabb idősödést, mint az átlag. Harminc fölött szinte kötelező azoknak, akiknek fontos a megjelenés, a kitűnő egészségi állapot. Hiszen a bőr, mint védőpajzs funkcionál a szervezetünkben, és nem csak esztétikai szempontból igényel törődést.

A kollagénpeptides eljárásnak köszönhetően a QYRA® termékei között megtalálod azokat a kiemelkedő ár-érték arányban kapható készítményeket, melyek hasznosulása messze meghaladja az eddigi technológiák mindegyikét. Nyugodtan nevezhetjük már most a 21. század plasztikai sebészének, hiszen egy természetes hatóanyagról beszélünk, mely a saját adottságainkból hozza ki a legtöbbet.  A “kollagénszakértő” német GELITA  által kifejlesztett Bioaktív Kollagén Peptidek® olyan fehérjékből állnak, amelyek egészen specifikus élettani előnyöket kínálnak: célzottan a bőröd kollagén-anyagcseréjét serkentik. Rendszeresen fogyasztva pedig egy általánosan jó állapotot képesek akár hosszútávon fenntartani.

A szájon át szedhető QYRA® nemcsak a külsőleg alkalmazott anti-aging eljárások, hanem a folyékony kollagént tartalmazó termékek új generációs alternatívája is.

Ajánlott termékek

2024-01-24T12:30:28+02:00 által|Uncategorized|

Hagyj üzenetet

Go to Top