A kollagén és a fiatalosság titka

A kollagén  az egyik legelterjedtebb fehérjetípus a testünkben, így képes pontosan ott hatni, ahol az öregedés során leginkább hiányát érezhetjük: az ízületekben, a porcokban, a sejtek közötti térben, például a bőrben, a hajban és a körmökben is!

A belsőleg fogyasztható kollagénkészítmények  a test elsődleges szöveteinek teljeskörű támogatását veszik vállukra. Kihatnak a sejtek közötti, vagyis extracelluláris terek épségére, így a bőr kötőszöveteire, az ízületekreporcokra, és a belső szervekre is.

A kollagénpeptidek  olyan belsőleg alkalmazható kollagénkészítmények, melyek a legmodernebb hidrolizált formában bocsájtják rendelkezésünkre az elixírt, alapvetően megelőzik minden korábbi rokonukat.

A kollagénpeptidek a kollagén enzimatikus hidrolízisével jönnek létre,  az egyes kollagén láncok molekuláris kötéseinek felbomlásával alakulnak ki. A hidrolízis a kollagén protein rostjait nagyjából 300-400 kDa tömegű kis peptidekre csökkenti, melyek molekuláris súlya kisebb, mint 5000 Da.  A kollagénpeptidek biológiai hasznosulása nagyon magas,  egyfajta üzenetátvivő anyagként is funkcionálnak a sejtek számára – beindítják a szervezet saját kollagénszintézisét, újra rendeződését, ezzel támogatva a szöveti struktúrák megújulását.

A modern technológia a kollagént eleve magas minőségű bioaktív kollagénpeptidek formájában juttatja be a szervezetbe,  így a maximális hasznosulást és a sokrétű, jótékony előnyöket hatványozottan élvezhetjük!

Egész testünkben kitüntetett szerepe van ennek az anyagnak.

Bár mindenhol elengedhetetlen, mennyiségét tekintve a bőr számára az egyik legfontosabb anyag a kollagén. Amit az is jelez, hogy a bőr száraz tömegének 80%-át kollagén alkotja.

A kollagén anyagcseréje fiatalabb korban még optimálisan, kiegyensúlyozottan működik, ám idővel egyre csökken a kollagén termelődése. A bőr óhatatlanul elkezd veszíteni a rugalmasságából, feszességéből, ráncok, barázdák alakulnak ki.

A kollagén krémekben történő, külsődleges használata ma már hétköznapinak számít, ám a folyékony kollagén újdonság.

A szájon át szedhető  folyékony QYRA®  nemcsak a külsőleg alkalmazott anti-aging eljárások, hanem a folyékony kollagént tartalmazó termékek új generációs alternatívája is.

Hatóanyaga a Bioaktív Kollagén Peptideket® tartalmazó VERISOL® bizonyítottan a bőr kollagén-anyagcseréjét serkenti.

A németországi Gelita Health Gmbh által szabadalmaztatott, klinikailag tesztelt QYRA® azáltal, hogy elősegíti a sejteket összetartó, a bőr mélyebb rétegét alkotó kollagén termelődését, jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a bőr képes legyen megtartani fiatalos megjelenését és feszesebb, rugalmasabb lehessen.

Szeretnéd felrázni sejtjeid kollagén-anyagcseréjét, hogy látványosan simább, feszesebb bőrnek örülhess?

Szerezd be a QYRA®-t  a webáruházban!

Ajánlott termékek:

2023-07-13T14:43:42+02:00 által|Uncategorized|

Hagyj üzenetet

Go to Top