A rugalmas bőr titka a kollagén

A ráncok elleni hatékony fellépés nem magukról a ráncokról és azok konkrét eltüntetéséről szól.

Hanem egy olyan egyedülálló fehérjéről, a kollagénről, mely alapvetően meghatározza a bőr fiatalos kinézetét, rugalmasságát és feszességét.

A kollagén, bár csodaszernek tűnik, valójában egy természetes anyag.

Hiszen testünknek ez az egyik nagyon fontos összetevője. A bőrünknek is az egyik legfőbb alkotóeleme – a bőr tömegének 80%-át teszi ki – de a fényes haj és az egészséges köröm is jórészt a kollagénnek köszönhető.

Amikor azonban a szervezetben a kollagéntermelés csökken (márpedig az évek múlása sajnos ezt hozza magával), akkor a bőrünkben is degeneratív folyamatok sora indul el –  a bőr lazább szerkezetű, petyhüdt lesz, megereszkedik.

Nem véletlen, hogy épp a kollagén pótlása lett a bőrápolás egyik leghatékonyabb fegyvere.

De vajon hogyan lehet valóban hatékonyan bejuttatni a kollagént a szervezetbe?

Erre a kollagéntermelés mikéntje adja meg a választ.

A polipeptid-láncokból álló kollagén keletkezése főként a sejtek közötti, extracelluláris térben zajlik. A QYRA® hatóanyaga, a VERISOL® nevű folyékony, bioaktív kollagénpeptid pedig épp itt segít.

A német Gelita AG szakemberei különleges technológiával, hidrolízissel állítják elő ezeket a speciális  kollagénpeptideket, ami hozzájárul az optimális hasznosulásukhoz. Klinikai tesztek igazolják, hogy a szájon át a szervezetbe bevitt QYRA® peptidjei kitűnően felszívódnak, már igen rövid időn belül eljutnak a szöveti sejtekbe, ahol stimulálják a szervezet saját kollagéntermelését és a kollagén anyagcseréjét a bőr mélyebb rétegeiben.*

És mivel a  QYRA® a bőr mélyebb rétegeiben hat, többet nyújthat, mint a krémek vagy más helyi készítmények, ráadásul az arc bőrének rugalmassága mellett a narancsbőr javulásához és a körmök egészségéhez is hozzájárul.

Hisz a cellulitisz kialakulása szintén a kötőszövetek szerkezetének megváltozásával függ össze, és akár már huszonéveseknél is megjelenhet – ám jó tudni, hogy hasonlóan a ráncokhoz, itt sem vagyunk tehetetlenek!

Ajánlott termékek

2023-08-27T16:21:55+02:00 által|Uncategorized|

Hagyj üzenetet

Go to Top